Cejlonská škorica – celá

3,29 vrátane DPH

Škoricu môžeme použiť ako naozaj rôznorodé dochucovadlo! Spoj ho s čajovými lístkami a o týždeň-dva bude hotová tvoja vlastná aromatická čajová zmes. Môžeš ju pridať k cukru, takisto uzavreto, čo vytvorí veľmi príjemnú chuť. Túto zmes môžeš použiť na ochutenie sladkého cesta a zákuskov. Pred stáročiami o nej šírili hrozné informácie, podľa ktorých bola škorica dostupná len v močiaroch strážených netopiermi – tak ju vedeli predať oveľa drahšie. Dnes je už štandardnou výbavou každej domácnosti. Najčastejšie ju používajú v sladkých cestách a pečivách, možno preto, aby nám znemožnila svojou neodolateľnou arómou držať diétu. Ak často pripravuješ indické jedlo, touto koreninou z nej môžeš urobiť ešte autentickejšie! Je čas na experiment? Kombinuj ňou slané pokrmy a mäsá! Začni škoricovou paradajkovou polievkou (znie to čudne, ale ver tomu, že je výborná!), alebo upeč bravčové mäso marinované v medovo-škoricovej marináde, poprípade pridaj do svojho hovädzieho perkeltu.

Nie je na sklade

Katalógové číslo: 1941/2 Kategórie:
I can spice